Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Skönhetssalong i Eskilstuna

Allt du behöver - och lite till inom skönhet och hälsa

Vår skönhetssalong har en stor mängd av produkter i vårt skönhets- och kroppsvårdssortiment. Hos oss hittar du produkter för de allra flesta användningsområdena. Att känna sig hel och ren är grundläggande för välbefinnandet men ibland vill man pyssla om sig själv och sin kropp lite extra. Det är inte bara härligt när man ser resultaten utan även rogivande och välgörande för sinnet. Att unna sig en skönhetsbehandling eller gå på massage är något som de allra flesta tycker om. För ömma leder har vi både hård och mjuk helkroppsmassage, sportmassage och halvkroppsmassage för stela och onda nackar, rygg, axlar och kroppen. Vi har flera olika typer av massage som är bra för kroppen och hälsa.

Dock kan det vara så att man inte alltid har råd eller har möjligheten att unna sig denna lyx och då kan det vara en god investering att införskaffa skönhetsprodukter och kroppsvård för hemmabruk. Vår skönhetssalong har allt du behöver. Se våra produkter här.

Vår skönhetssalong erbjuder ett brett sortiment av hög kvalitet till ett bra pris!

Vi vill göra det lätt för dig att hitta allt du behöver inom kroppsvård och massage. Ta en titt på sortimentet så märker du att det mesta inom allt från grundläggande kroppsvård till massage finns på hemsidan. Vår skönhetssalong erbjuder:

 • Specialutvecklade produkter som riktar in sig på ungdomshy samt produkter som är anpassade efter män eller kvinnor. Med åren förändras kroppen och hyn, och vi har även ett specialanpassat sortimentet inom skönhet och hälsa för mogen hy och för vissa fysiska besvär som kan uppstå på äldre dar.
 • Kroppsvårdsprodukter. Vi har många välgörande produkter som exempelvis duscholjor, tvålar, ansiktsmasker, krämer och salvor från märken som Rapsodine och Forever.
 • Kosttillskott och drycker från Forever som bidrar till en hälsosam kropp och främjar en aktiv livsstil
 • Fotvårdsprodukter som är utvecklade för att du ska få de mjukaste och lenaste fötterna.
 • Hårvårdsprodukter som är skonsamma för hår och skalp

Boka en massagebehandling i Eskilstuna eller beställ dina produkter på hemsidan www.Effiongmassage.se

Skönhetssalong i Eskilstuna - Produkter för skönhet, hälsa och välbefinnande

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram