Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Sensuell Massage Beröring

Sensuell massage innebär avslappning och vila, att befrias från stress och spänningar och hämta krafter inför vardagens stress och påfrestningar.

Massagen är stimulans och harmoni. Utforska dina innersta känslor med massage. Massage är det mest naturliga sättet att utforska känslosinnet och lyckan att bli berörd.

Den senseulla massagen handlar om att beröra och väcka alla delar av ditt inre och ditt yttre. På förekommen anledning vill jag dock betona att sensuell massage icke på något sätt har med sex att göra.

Jag använder aromatiska oljor för att förhöja den sköna känslan och under tiden meditativ och avslappnande musik därtill. En garanterad upplevelse utöver det vanliga. Sensuell massage är beröring som gör dig totalt avslappnad.

Denna form av massage är betydligt mjukare och kommer att beröra din kropp på ett mer lustfyllt sätt. Du kommer att ligga på en skön madrass på golvet i ett mycket lugnt och avstressande rum med skön bakgrundsmusik samtidigt som jag berör dig.

 

sensuell

Alla mår bra av beröring,

utan mänsklig beröring går vi själsligt under. 

Lär dig att massera din partner

Att röra varann är en viktig del i relationen,ökad harmoni och kärlek

Ett mer komplicerat problem uppstår när man har levt i en sexuell relation en tid – kanske har den varit lyckosam i den meningen att du och din partner lyckats få beröring, men frånvaron av passion gör att man känner sig besviken.

Varken du och din partner har insett att passion har allt att göra med hur ni berör varandra och förmår njuta av det. Beröring handlar inte om att in rör varandras kroppar med händerna, det handlar också om ett sinnestillstånd. Genom att väcka våra tidiga minnen till liv genom beröringar kan vi också komma i kontakt med våra djupaste känslor. Att rör vid varandra kan bli en genväg till vårt innersta sensuella väsen.

Läs mer

 

 

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram