Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Nigeriansk traditionell massage

Allmänt

Afrikansk massage är en gammal traditionell terapiform som användes för healing innan dagens mer moderna terapiformer och mediciner uppkom. Det finns en mängd olika massagetekniker
.Massageterapi används ofta som en metod för avkoppling. I själva verket är effekten av en bra massage motsvarigheten till att ta en dag ledigt från kontoret och bara koppla av. Det finns olika massage metoder. Alla metoder har sina rötter i forntida kulturer som har lovordat och använt massage som ett verktyg för att koppla av och för att bygga upp immunförsvaret. Massage är faktiskt en energiöverföring från massageterapeuten till Dig.

Olika typer av massage

Afrikansk massage är en blandteknik, som hjälper till att ge energi till klienten .
Nigerias massage är också en metod och teknik som ger dig mängder av energi.
Stenterapi är en populär metod där varma stenar användes och läggs på kroppen enligt ett visst mönster, vilket framkallar ett tillstånd av lugn och ro. Stenarna är platser på chakran för kunden och ger tillfredsställelse och ro i kroppen.
Det finns också flera hybridtekniker, som använder två eller flera massagemetoder och tekniker tillsammans. Syftet med dessa är att få en maximal avslappning energi.
Om du känner att du saknar energi, är allmänt hängig och inte orkar med vardagens sysslor såväl i arbetet som på fritiden är massage en metod som gör att du återfår orken, glädjen och lusten. Använd inte Dina pengar på kosttillskott, som lovar Dig energi utan använd dessa istället till hälsosam kost och kontakt med en massageterapeut. Detta kommer att ge Dig mängder av fördelar och Du kommer faktiskt att må bättre även efter en så pass kort session som 30 minuter .
Det finns således många massagemetoder. Jag kan ge dig råd vilken som passar dig bäst. Man kan även experimentera med olika metoder för att få fram den ultimata för just dig. Man kan således pröva på flera massagetekniker och se vilken som hjälper dig mest.

nmassge3

nmassage2 

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram