Behandlingar

Honungsmassage

Tibetansk honungsmassage är en flera tusen år gammal behandlingsmetod som driver ut slaggprodukter, verkar smärtstillande , avslappnande och har immunförstärkande effekter. Behandlingen lär vara bra mot torr hud och fibromyalgi. Den ger fastare hud och motverkar celluliter. Bortsett från honungens fantastiska påverkan på huden är behandlingen ett perfekt botmedel vid huvudvärk-,nack-,axel- och ryggsmärtor. Den har en positiv effekt även på kroppens matsmältningsorgan. Honungen som innehåller druvsocker, enzymer, vitaminer, olika mineraler, samt propolis absorberas i huden. Vid massagen frigörs slaggprodukter, som sedan försvinner från kroppen. När ett slaggämne pressas upp genom porerna kan huden bli lite röd.

BEHANDLINGEN REKOMMENDERAS INTE I FÖLJANDE FALL:
* vid svåra hjärt- och kärlsjukdomar
* vid akuta inflammationer
* vid graviditet
* allergi mot honung.
behandlingny 

Hot Stone Massage

Dröm dig bort i denna sköna massagebehandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Massagen jag ger dig, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar dessutom blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående, lugnande och stressreducerande. Du får genom denna massageform ny kraft och livsener
stone 

Massageterapi

Massageterapi är en behandlingsform som är både förebyggande och ger en känsla av lugn och ro i såväl kropp som själ. Massageterapi användas som ett värdefullt redskap för att lugna stress och förbättra hälsa och välbefinnande. Behandlingen kan verkligen förändra ditt liv, ju mer du behandlas av terapin, desto mer kommer du att inse dess verkan. Bättre sömn, djupare avslappning, hjälp mot smärta och värk, ökad mental skärpa och en känsla av inre frid är bara några av de positiva effekterna. Denna massage är också bra för dig som känner viss nedstämdhet, oro och om är problemfylld.
massageterapi 

 

 

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram